آقا ما به این نتیجه رسیدیم که خلق و خوی ما کاملا به میزان تابش آفتاب در این داهات بستگی داره... درنتیجه اگر هر وقت خواستید جویای حال و احوال ما بشوید و دستتان به ما نرسید کافیه برید توی سایت یاهو قسمت هواشناسی و شهر ونکوور رو انتخاب کنید!
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
چگونه لازانیای نسبتا رژیمی درست کنیم:

Lasagna-pix-only.jpg
- به جای خمیر لازانیای سفید، از لازانیای سبوس‌دار (قهوه‌ای)‌ استفاده کنید
- به جای پنیر موتزارلا (پنیر پیتزا) از پنیر کاتِج بی‌چربی استفاده کنید
- برای تفت دادن گوشت چرخ‌کرده از روغن استفاده نکنید. گوشت را با پودر پیاز و کمی پودر سیر رو آنقدر تفت دهید که تمام چربی‌ها بسوزند و بخار شوند. اگر از بوی گوشت تفت داده شده راضی نبودید به آن پودر آویشن و پودر کاری اضافه کنید.
- مایه گوشت فوق را با رب کمی تفت دهید و بعد با کمی آب بگذارید آرام بپزد و نیم آبدار/نیم‌غلیظ شود.
- کف ظرف نسوز رو با یک قاشق چایخوری روغن چرب کنید و با یک لایه از خمیر لازانیا که در آب جوش نرم شده بپوشانید.
- یک لایه از سس گوشت و پنیر کاتج (و اگر خواستید اسفناج خرد شده خام) را روی لایه خمیر اضافه کنید و این کار را به دفعات تکرار کنید. این نوع لازانیا به سس سفید احتیاج ندارد چون خود پنیر کاتج به هنگام طبخ کمی آب می‌اندازد و مثل سس سفید عمل می‌کند.
- اگر خواستید کمی ناپرهیزی کنید لایه رویی ظرف را با کمی پنیر پیتزا بپوشانید که شبیه لازانیای معمولی شود.
- به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت در فر بپزید و نوش جان کنید.

پ.ن. فرق این لازانیا با لازانیای استاندارد از لحاظ میزان کالری و امتیاز‌های Weight Watchers خیلیه ها!!

/ 17 نظر / 6 بازدید
نمایش نظرات قبلی
سوسکی به جیرجیرک

نه جیرجیرک جونم ولی فکر کنم چون بوقلمون گوشتش کمی ملایم‌تر از گوشت گاو هست باید کمی میزان ادویه رو بالا برد. من که عاشق ادویه‌های تند هستم و فکر کنم با ادویه‌های تند مکزیکی بد نشه.

سوسکی به مامان کیانا و رایان

خداییش پوینت‌هاش رو نمی‌دونم چون من عضو ویت‌واچرز نیستم چون که وزنم از حداقل وزن برای عضو شدن در اونجا کمتره. ولی اینجا شاید بتونی خودت محاسبه کنی: http://www.healthyweightforum.org/eng/articles/weight_watchers_points/

سوسکی به اتش

you're welcome! :)

ش.خ

:D Bavar kon akhlaghe hame be in bastegi dare ِAz dastoor ghaza ham mamnoon albate man jaye roghan az spray estefade mikonam ..Age dastoor ro be englisi mineveshti midadam Scott dorost kone, ye jorayie ghaza dorost kardane man shode baraye rozaye vijeh!!!!

پری دریائی

قیافه اش که حرف نداره. اما من متاسفانه از کاتج چیز خوشم نمیاد.مزه اش عمرا مثل پنیرهای پرچرب نیست. هرچی غذا چرب و چیلی تر باشه ، من بیشتر دوسش دارم. اما بد نیست که از پنیر چدار یا موتزارلا یا .. کم چرب استفاده کرد .

سوسکی به دریا

دریا جونم اگه منم مثل تو باریک قلمی و خوش هیکل بودم به صورت ذاتی و استعداد چاقی نمی‌داشتم عمرا اگه حاضر می‌شدم به کاتج چیز لب بزنم!! حق داری خوشگلم. بوس گنده تا دیدار بعد، --سوسکی

پانته‌آ

والا با اين اوصافی که گفتی من يکی ترجيح ميدم گشنگی بکشم! [نیشخند]

سوسکی به سلیمه

ممنون از لطفت سلیمه جان!‌ [لبخند]

سوسکی به پانته‌آ

پاشو یه توک پا بیا اینجا، خودم برات درست می‌کنم دوست جونم!‌ [ماچ]

فرانک

سلام... بابام این نشدا .... سه چهار ساله بهت لینک دادم و هرروزم اینجام... لااقل یه توک پا میومدی و به من اطمینان میدادی که با دیوار و میخ و این چیزا یه فرقایی دارم ... افسردگی گرفتم از دست تو سوسک جون ...